МК Кухарсько-пекарського профілю

 

 

Методична проблема над якою працює МО:

 

«Удосконалення змісту та методів навчання та виховання учнів, впровадження інова- ційних технологій на уроках виробничого навчання .»

 

 

Ришканіч
Світлана Леонтіївна

Посада

Голова методичної комісії.

Викладач професійно-теоречичної підготовки

Освіта

Вища

Педагогічний стаж

19років

Кваліфікаційна категорія

«Спеціаліст І категорії»

Методична проблема

«Застосування іноваційних технологій в умовах особистісно зорієнтованої системи навчання»

Вознюк 
Ольга Михайлівна

Посада

Майстер виробничого навчання професійно-практичної підготовки професія «кухар»

Освіта

Вища

Педагогічний стаж

34 роки

Кваліфікаційна категорія

«13 тарифний розряд»

Методична проблема

«Форми заохочення учнів до активної творчої діяльності»

Саібова
Алла Миколаївна

Посада

Викладач професійно-теоречичної підготовки

Освіта

Вища

Педагогічний стаж

38 років

Кваліфікаційна категорія

«Спеціаліст І категорії»

Методична проблема

«Проблемне навчання»

Джаіані 
Лариса Володимирівна

Посада

Майстер виробничого навчання професійно-практичної підготовки професія «кухар»

Освіта

Вища

Педагогічний стаж

17 років

Кваліфікаційна категорія

«13 тарифний розряд»

Методична проблема

«Особистісно орієнтований підхід, як механізм підвищення успішності учнів на уроках виробничого навчання»

Захаренко
Леся Олександрівна

Посада

Майстер виробничого навчання професійно-практичної підготовки професія «пекар,кондитер»

Освіта

Вища

Педагогічний стаж

18 років

Кваліфікаційна категорія

«13 тарифний розряд»

Методична проблема

«Розвиток творчого потенціалу учнів у позакласній роботі»

Петрів 
Надія Андріївна

Посада

Майстер виробничого навчання професійно-практичної підготовки професія «пекар,кондитер»

Освіта

Середня-спеціальна  

Педагогічний стаж

19 років

Кваліфікаційна категорія

«13 тарифний розряд»

Методична проблема

«Розвиток пізнавальних інтересів учнів через застосування інноваційних технологій»

Іванова 
Ксенія Євгенівна

Посада

Майстер виробничого навчання професійно-практичної підготовки професія «пекар,кондитер»

Освіта

Вища

Педагогічний стаж

7 років

Кваліфікаційна категорія

«12 тарифний розряд»

Методична проблема

«Псигологічні особливості проведення нестандартних уроків»

Мета методичної роботи

 

Підвищення рівня педагогічної компетентності кожного  майстра, надання допомоги  майстрам,  у розвитку їхньої майстерності як комплексу професійних знань, умінь та навичок.
Методична робота в педагогіці розглядається „…як цілісна, заснована на досягненнях науки, передового педагогічного досвіду і на конкретному аналізі навчально-виховного процесу, система взаємопов’язаних дій і заходів, спрямованих на кваліфікації та професійної майстерності кожного педагога та вихователя (включаючи і управління професійною освітою, самовиховання, самовдосконалення вчителів), на розвиток та підвищення творчого потенціалу педагогічного колективу ліцею в цілому, в кінцевому рахунку – на розвиток та досягнення позитивних наслідків навчально-виховного процесу, оптимального рівня навчання, виховання і розвитку учнів